Verbouwing receptie zomer 2023

Hotel Lokaal Leerhotel Het Klooster Amersfoort Overnachten Overnachting restaurant Novice in Amersfoort Studenten Bijzondere locatie Geschiedenis oud klooster voormalig
Verbouwing receptie zomer 2023
28 juni 2023

Leerhotel Het Klooster, gelegen in Amersfoort, is een prachtlocatie voor overnachtingen, vergaderingen en diners. Het hotel biedt comfortabele kamers, mooie conferentiezalen en een uitstekende service. Om het geheel nóg sfeervoller en gezelliger te maken krijgt de lobby binnenkort een volledig nieuwe uitstraling.

De grote verbouwing vindt plaats van 29 juni tot 26 augustus. Het hotel is in deze periode geopend en de overlast zal tot een minimum beperkt blijven.  

De Kerkzaal - vroeger voornamelijk bestemd voor kerkdiensten en tegenwoordig vooral in gebruik als conferentieruimte - wordt de tijdelijke ingang van het hotel. Vanaf daar worden gasten begeleid naar de hotelkamers, het restaurant en de vergaderzalen.

Na de verbouwing zal de lobby onder andere beschikken over een open haard, knusse zithoekjes in sfeervolle kleuren, een ruime garderobe en een koffiehoek. De uitstraling van de front office wordt dan zeer gastgericht met o.a. drie aparte compartimenten waar studenten staan die de gasten zullen ontvangen.

Het ontwerp voor de verbouwing is gemaakt door Lykke Moodstore; een erkend bedrijf met 15 jaar ervaring en voor ons hotel geen onbekende: in maart 2022 hebben ze het interieur van restaurant Novice op een sfeervolle manier aangepast.

Marit Jansma 

Student 2e jaars Hotelschool Amersfoort

chevron-down