Vier de Liefde op 14 februari 2024!

Valentijnsdag 14 februari Event Summit beurs jaarbeurs Priester gewaden crypte Leerhotel Het Klooster Amersfoort Overnachten Overnachting restaurant Novice in Amersfoort Studenten Bijzondere locatie Geschiedenis oud klooster voormalig
Vier de Liefde op 14 februari 2024!
30 januari 2024

Valentijnsdag bij Restaurant Novice en Leerhotel Het Klooster!

Ben je op zoek naar een romantische manier om Valentijnsdag met je geliefde te vieren? Of wil je deze dag samen met je vrienden of familie doorbrengen? Kom dan op 14 februari naar restaurant Novice in Leerhotel Het Klooster en geniet van ons liefdevolle Valentijnsmenu!

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Ook bestaat er de traditie dat men een bloemengroet of een kaartje stuurt aan mensen die men dankbaar is of op wie men bijzonder gesteld of verliefd is. Een diner in ons restaurant is zeker een cadeautje!

Of je nu romantisch wilt dineren met je geliefde, of met je vrienden een ontzettend leuke avond wilt hebben, bij restaurant Novice ben je aan het juiste adres. Samen met onze studenten van de Hotelschool Amersfoort zullen er alles aan doen om onze gasten enorm in de watten te leggen en ‘Meesterlijk Gastvrij’ te ontvangen.

Ons speciale 4-gangen valentijnsmenu, volgens de Dutch Cuisine, is samengesteld met lokale en duurzame ingrediënten. Je kunt het dessert romantisch delen met je geliefde, of er lekker alleen van genieten. Het menu is beschikbaar voor € 42,50 per persoon.

Kom dus langs en geniet van een heerlijke avond vol liefde en een smaakvolle belevenis in restaurant Novice in Leerhotel Het Klooster op Valentijnsdag!

chevron-down