Zalen

Vergaderen in een inspirerende omgeving

Centraal in Nederland ligt Leerhotel Het Klooster, een uniek gebouw op een schitterende locatie aan de rand van Amersfoort. In dit monumentale pand van de Orde van de Kruisheren vindt u de perfecte ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst.

Van vergadering tot evenement

Wilt u een paar uurtjes vergaderen met een kleine groep? Of organiseert u een congres voor honderden deelnemers, waarbij de sprekers graag op locatie willen overnachten? Maak uw keuze uit onze vergaderruimtes en zalen. In alle ruimtes bieden wij de faciliteiten en ondersteuning om van uw bijeenkomst een succes te maken. En natuurlijk is er in het hele gebouw gratis wifi.

Een unieke trouwlocatie met allure

Wat is er romantischer dan trouwen in een monumentaal klooster? Leerhotel Het Klooster heeft werkelijk alles om van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken: grandeur én intimiteit, een sfeervolle binnentuin en prachtige ruimtes voor ceremonie, receptie, diner en feest. Aansluitend op de onvergetelijke dag kunnen jullie als bruidspaar overnachten in onze bruidssuite en ook jullie gasten zijn uiteraard welkom om te blijven slapen. Hoe ziet de trouwdag van jullie dromen eruit?

chevron-down