Bijeenkomsten

Sfeervolle vergaderruimtes en zalen

Van een rustige boardroom tot een markante zaal met een capaciteit van 400 personen – in Leerhotel Het Klooster vindt u de ideale ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst of evenement. Kiest u alvast een ruimte uit? Dan maken wij die helemaal voor u in orde. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Kerkzaal

De Kerkzaal, dat is het klooster in volle glorie! Hier vonden vroeger de kerkdiensten plaats. Deze markante zaal heeft een schitterende lichtinval en een bijzondere sfeer. Hier kunt u uitstekend terecht voor een congres, presentatie, inspiratiesessie, receptie, bruiloft of ander feest of evenement. U kunt de Kerkzaal per dag of dagdeel huren. Naar wens kunt u de Kerkzaal uitbreiden met het Altaar en/of de Crypte.

Zaalopstellingen

Wij kunnen de Kerkzaal, het Altaar en de Crypte op verschillende manieren voor u inrichten. Hier vindt u een paar populaire opstellingen. Wilt u iets anders? Dan denken wij graag met u mee.

Theater400 personen
Cabaret150 personen

Faciliteiten en aankleding

Voor presentaties kunt u een beamer huren met een doorzichtscherm van 3 × 4 meter. Als het nodig is, hebben wij een laptop voor u klaarstaan.

Voor de aankleding van evenementen werken wij samen met gerenommeerde bedrijven. Heeft u speciale wensen of wilt u advies? Laten we samen aan tafel gaan zitten en de mogelijkheden bespreken. U bent van harte welkom!

Refter

De Refter was de eetzaal van de Kruisheren. Deze klassieke, hoge ruimte met grote boogramen is heel geschikt als vergaderzaal, maar laat zich ook transformeren tot een feestelijke receptieruimte. Een presentatie, inspiratiesessie, training of workshop kunt u er eveneens heel goed organiseren. U kunt de Refter per dag of dagdeel huren.

Opstellingen

Wij kunnen de Refter op verschillende manieren voor u inrichten. Hier vindt u een paar populaire opstellingen. Wilt u iets anders? Dan denken wij graag met u mee.

U-vorm31 personen
Carré34 personen
Cabaret31 personen
School30 personen
Theater74 personen
Boardroom24 personen

Faciliteiten

In de Refter is een lcd-scherm met HDMI-aansluiting aanwezig. Ook zetten wij graag een flip-over voor u klaar. Deze faciliteiten zijn bij de huur inbegrepen.

Gastenzaal

Geniet van onze gastvrijheid in de gastenzaal. Met zijn fraaie boogramen is dit een rustige, sfeervolle ruimte voor besloten bijeenkomsten, zoals vergaderingen, presentaties, trainingen, workshops en inspiratiesessies. U kunt de Gastenzaal per dag of dagdeel huren.

Opstellingen

Wij kunnen de Gastenzaal op verschillende manieren voor u inrichten. Hier vindt u een paar populaire opstellingen. Wilt u iets anders? Dan denken wij graag met u mee.

U-vorm17 personen
Carré20 personen
Cabaret 25 personen
Theater50 personen
Boardroom16 personen

Faciliteiten

In de Gastenzaal is een lcd-scherm met HDMI-aansluiting aanwezig. Ook zetten wij graag een flip-over voor u klaar. Deze faciliteiten zijn bij de huur inbegrepen.

Kruisherenzaal

Opstellingen

De Kruisherenzaal was de ontspanningsruimte van de Kruisheren. Hier dronken ze op zondagmiddag samen een glas wijn en wisselden ze met elkaar van gedachten. De zaal heeft openslaande deuren naar het groen. Een inspirerende ruimte voor vergaderingen, presentaties, trainingen, workshops en inspiratiesessies. Ook kunnen wij de Kruisherenzaal omtoveren tot een feestelijke locatie voor een bruiloft of receptie. U kunt de Kruisherenzaal per dag of dagdeel huren.

Wij kunnen de Kruisherenzaal op verschillende manieren voor u inrichten. Hier vindt u een paar populaire opstellingen. Wilt u iets anders? Dan denken wij graag met u mee.

U-vorm22 personen
Carré24 personen
Cabaret17 personen
Theater61 personen

Faciliteiten

In de Kruisherenzaal is een lcd-scherm met HDMI-aansluiting aanwezig. Ook zetten wij graag een flip-over voor u klaar. Deze faciliteiten zijn bij de huur inbegrepen.

Benedictuszaal

In de fijne, lichte Benedictuszaal werden zieke Kruisheren verzorgd. De openslaande deur naar het groen maken van deze zaal een heerlijke ruimte voor vergaderingen, presentaties, trainingen, workshops en inspiratiesessies. U kunt de Benedictuszaal per dag of dagdeel huren.

Opstellingen

Wij kunnen de Benedictuszaal op verschillende manieren voor u inrichten. Hier vindt u een paar populaire opstellingen. Wilt u iets anders? Dan denken wij graag met u mee.

U-vorm17 personen
Carré18 personen
Cabaret21 personen
Theater34 personen

Faciliteiten

In de Benedictuszaal is een lcd-scherm met HDMI-aansluiting aanwezig. Ook zetten wij graag een flip-over voor u klaar. Deze faciliteiten zijn bij de huur inbegrepen.

Hubertuszaal

De Hubertuszaal is echt een plaatje. De authentieke muurschilderingen uit de jaren vijftig verbeelden de elementen aarde, water en lucht. En het element vuur dan? Dat zit in de mensen die de zaal gebruiken. Voor bezielende bijeenkomsten is dit dan ook de ideale ruimte. U kunt hier terecht voor vergaderingen, presentaties, trainingen, workshops en inspiratiesessies. U kunt de Hubertuszaal per dag of dagdeel huren.

Opstellingen

Wij kunnen de Hubertuszaal op verschillende manieren voor u inrichten. Hier vindt u een paar populaire opstellingen. Wilt u iets anders? Dan denken wij graag met u mee.

U-vorm12 personen
Carré16 personen
Cabaret13 personen
Theater25 personen

Faciliteiten

In de Hubertuszaal is een lcd-scherm met HDMI-aansluiting aanwezig. Ook zetten wij graag een flip-over voor u klaar. Deze faciliteiten zijn bij de huur inbegrepen.

Boardrooms

Carolus, Ireneus en Norbertus zijn onze drie fraaie boardrooms. Ze zijn ideaal voor vergaderingen, presentaties, trainingen, workshops en inspiratiesessies met een beperkt aantal deelnemers. U kunt de boardrooms per dag of dagdeel huren.

Opstellingen

Wij kunnen de boardrooms op verschillende manieren voor u inrichten. Hier vindt u een paar populaire opstellingen. Wilt u iets anders? Dan denken wij graag met u mee.

Board10 personen
Theater18 personen

Faciliteiten

In elke boardroom is een lcd-scherm van HDMI-aansluiting aanwezig. Ook zetten wij graag een flip-over voor u klaar. Deze faciliteiten zijn bij de huur inbegrepen.

chevron-down