Trouwen

Een unieke trouwlocatie met allure

Wat is er romantischer dan trouwen in een monumentaal klooster? Leerhotel Het Klooster heeft werkelijk alles om van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken: grandeur én intimiteit, een sfeervolle binnentuin en prachtige ruimtes voor ceremonie, receptie, diner en feest. Uiteraard is het ook mogelijk om in hotel te overnachten! Hoe ziet de trouwdag van jullie dromen eruit?

Officiële huwelijkslocatie

Leerhotel Het Klooster is een officiële huwelijkslocatie van Gemeente Amersfoort. Na een warme ontvangst begeleiden wij jullie en jullie gasten naar een mooie ruimte voor de plechtigheid, bijvoorbeeld de Refter of de Kruisherenzaal.

Feestelijke receptie

Na de huwelijksceremonie kan het feest beginnen. Wij ontvangen het kersverse bruidspaar en de gasten met feestelijke bubbels; de bruidstaart staat al klaar om aangesneden te worden. Voor de receptie hebben wij verschillende sfeervolle ruimtes. De Kerkzaal is ideaal voor grote gezelschappen, maar jullie kunnen bijvoorbeeld ook kiezen voor de gezellige bar met openslaande deuren naar de romantische binnentuin. Smakelijke hapjes en drankjes maken het feest compleet.

Diner, buffet of barbecue

Een stijlvol diner met verschillende gangen, een culinair buffet of een relaxte barbecue in onze binnentuin – bij Leerhotel Het Klooster is heel veel mogelijk. Onze creatieve chef-kok doet graag een voorstel op basis van jullie wensen.

Feest met live muziek of dj

Willen jullie een spetterend feest met livemuziek of een dj? Ook dat kan bij ons! De afdeling Sales en Reserveringen neemt de mogelijkheden graag met jullie door in een persoonlijk gesprek.

Extra lang nagenieten

Na het feest kunnen jullie romantisch overnachten in ons hotel. Wij toveren voor jullie een van onze suites om tot bruidssuite. In totaal hebben wij 21 kamers, dus ook jullie gasten kunnen blijven slapen. Tijdens een heerlijk uitgebreid ontbijt de volgende ochtend is er alle gelegenheid om samen na te genieten van jullie fantastische trouwdag.

chevron-down